Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da će se SPS sa koalicionim partnerima PUPS i JS boriti da osvoji najveći broj glasova i da ima svog premijera, ističući da je spreman da svakome izađe na megdan.

„Kada počinje takmičenje kao što su izbori svako se bori za tiutulu, tako se i mi borimo da osvojimo najveći broj glasova i da naša koalicija ima premijera. Kako će se to odvijati nakon izbora videćemo“, istakao je Dačić u Požarevcu, odgovarajući na pitanje novinara na kom mestu vidi sebe nakon predstojećih parlamentarnih izbora.

Dačić, koji je i zamenik premijera i ministar unutrašnjih poslova, rekao je da mu je najvažnije da završi posao u policiji i dodao da rezultati istraživanja, među kojima je i istraživanje OEBS-a koje će sutra biti predstavljeno, pokazuju da je poraslo poverenje građana u policiju.

„Građani pozitivno ocenjuju moj rad i rad Ministarstva unutrašnjih poslova i spreman sam da svakom izađem na megdan. Neka svako oceni svoj rad bez obzira na to da li je na vlasti li opoziciji“, rekao je Dačić.

On je šaljivo dodao da je njegova sadašnja Funkcija malo komplikovana i da bi mogla da bude kraća.

Ostavi poruku