Северина одбројава дане до рођења своје прве бебе у сплитском породилишту, а како спекулишу медији термин је заказан 3. фебруара. Осим тога медицинске сестре причају какава је Севе као пацијент и колико је често Милан обилази.

Да јој ништа не недостаје, побринули су њени најближи. Северина у Сплитској болници има најбољи могући третман. Смјештена је на петом спрату сплитског новог породилишта.

„Јако је угодна особа. Не тражи посебан третман. Једе болничку храну. Кад би све наше труднице биле попут ње и нама би било лакше“, рекле су медицинске сестре.

У круговима блиским Северини шушка се да би она своје прво дијете требала родити 3. фебруара и то царским резом. Иако је размишљала о порођају у води у Мüнцхену, ипак се одлучила за родни град.

„У Сплиту имамо ново родилиште, а ја сам се родила у старом сплитском родилишту. Волим море и највише бих вољела да се наше дијете роди на Јадрану“, објаснила је Севе разлоге због којих ипак није одабрала неку еуропску метрополу за долазак на свијет свог синчића који би се требао звати Иван Александар.

Што се тиче њеног заручника, медицинске сестре су откриле да је Милан Поповић „пристојан и угодан“. „Кад је у Сплиту, сваки дан посјети Северину“, откриле су. Осим тога, Милан је сплитском породилишту поклонио пет инкубатора за новорођенчад.

Осим Милана, Северину сваки дан посјети и мајка Ана, њен менаџер Томица Петровић, као и многи пријатељи с естраде. Тренутно одмара у својој болничкој соби, чита књиге и слуша музику.

Међутим Северинин менаџер је све наводе оштро демантовао и рекао да су све то лажи:“Није тачно да Северина има намјеру родити царским резом. Исто тако, није тачно да је Милан породилиште опремио топлим креветићима“, рекао је кратко Петровић.

Ostavi poruku