Студенти Високе школе унутрашњих послова представљали су Министарство унутрашњих послова Републике Српске на трaдиционалном Полицијском балу који је одржан протеклог викенда у Бечу, саопштено је данас из МУП-а.

МУП РС је на Полицијском балу у Бечу представљало седам студената, које је примила министарка унутрашњих послова Аустрије Јоана Микл Лејтнер.

Студенти су током приликом Лејтнеровој уручили „Сребрни знак полиције“ као знак захвалности на гостопримству и позиву за учествовање на балу.

У оквиру седмодневне посјете Бечу, студенте Високе школе унутрашњих послова МУП-а РС примио је амбасадор БиХ у Аустрији, замјеник градоначелника Беча и замјеник предсједника Полиције Аустрије.

Они су имали прилику да посјете и упознају се са радом саобраћајне полиције, Бечком специјалном јединицом и Специјалном јединицом за псе.

Министарство унутрашњих послова Аустрије традиционално, посљедњих 80 година, организује полицијске балове на којима учествују кадети полицијских школа/академија Аустрије, али и кадети полицијских школа/академија из других држава.

Ostavi poruku