Поп дива Јелена Карлеуша путем свог Twitter налога пожелела добродошлицу власнику ТВ Прва Тодорису Кирјакуу, с којим би наводно требало да преговара о издавању новог албума.

Мала од Прве?!

Власник телевизије Прва Тодорис Кирјаку јуче је допутовао у Београд да би с Јеленом Карлеушом преговарао о издавању њеног десетог албума „Дива“ за продукцијску кућу „Прва рецордс“.

 

– Десети студијски албум ЈК се зове “ДИВА” и заокружује у једну целину прице о диви, којој је претходио и ААД Схоw. Дакле, да не буде забуне, називи “ДНА-ДИВА, ДИВА-ДНА “итд., који се последњих дана објављују у медијима нису исправани. У оквиру скоро објављеног натписа постоји визеулна асоцијација назива ДИВА са натписом ДНА, што представља један вид уметничког израза по ком ДИВЕ имају посебан, “ванземаљски” код, упакован у сублиминалну поруку. Такође, на албуму се налази и песма ДИВА, по којој је албум добио име – каже Јеленин ПР менаџер Зоран Бирташевић.

 

Познанство из Грчке

Случајно или не, ЈК је Кирјакуу јуче на Тwиттеру пожелела добродошлицу у српску престоницу! Богати Грк и Дива већ сарађивали пре десет година, кад је Јелена с његовом музичком кућом „Heaven“ потписала уговор на четири године.

– Јелена и Тео се одлично познају, а он је веома заинтересован да поново сарађује с њом. Кирјаку би желео да Карлеуша буде прва велика звезда „Прва рецордса“, али видећемо шта ће бити кад се састану – рекао је саговорник.

Тачно је, али…

Пошто Јелена до изласка новог албума не даје изјаве за медије, коментар на ову тему дао је њен ПР Зоран Бирташевић.

– Тачно је да се Јелена и господин Кирјаку познају још од времена кад је она била ексклузивац „Heaven musica“ из Грчке. Све даље спекулације не бих коментарисао, као ни њен коментар на Twitteru – казао је Јеленин ПР Зоран Бирташевић.

Како су се упознали?

Јелена Карлеуша и Тодорис Кирјаку упознали су се 2001. године, након што је он видео спот за песму „Лудача“. На Теов позив Јелена одлази у Грчку, где потписује четворогодишњи уговор с музичком кућом „Heaven“, за коју 2002. издаје албум „Само за твоје очи“. Јелена је у Грчкој дочекана као велика звезда. Сликала се за двадесетак престижних насловних страна, а једна од најзапаженијих била је она за “Out of limit” за који се само број касније сликала и Jennifer Lopez. Јелену су грчки медији прихватили у старту, те је тако сем сталних појављивања у штампаним медијима гостовала и у бројним телевизијским емисијама, као и у тамошњем националном дневнику.

 

ЈК је у “Heavenu” заједно са менаџером Georgeom Levendisom, koji је сарађивао са Santanom, Tarkanom и Whitney Houston, правила планове о освајању светског тржишта и прављења иностране каријере, а први синглови којима је требала да се представи светској публици били су добро познате песме “Манијак” и “Само за твоје очи” на енглеском језику, али се Јелена нешто мало пре реализовања читавог пројекта због приватних обавеза и брака са првим супругом вратила у Србију.

Прва: Изненађења ће тек уследити

Из ПР службе Телевизије Прва јуче нису желели да коментаришу поруку коју је Јелена Карлеуша на Твитеру упутила њиховом власнику, већ су се осврнули на наша сазнања у вези с преговорима о доласку ЈК у „Прва рецордс“:

– Прича се свашта, али је све то на нивоу спекулација. Права изненађења из „Прва рекордса“

Ostavi poruku