U četvrtak oko 19 časova Selma Bajrami je u kristalnoj dvorani hotela „Tuzla“ izgovorila sudbonosno „DA“ Muji Musiću. Svečanom činu prisustvovalo je oko 100 zvanica, među kojima nije bio nijedan pjevač.

Da lijepa Tuzlanka blista ove noći, pobrinuo se šestočlani tim iz Beograda na čelu sa Dejanom Milićevićem, a za vjenčanincu se pobrinuo salon vjenčanica i svečanih haljina iz Beča „Golden Nacht“ koji je Selmi poklonio dvije prekrasne vjenčanice i haljine.

Iako je Papilon bend održavao atmosferu na zavidnom nivou, ipak su svi skočili na noge kad se mlada latila mikrofona pozdravivši sve prisutne riječima:

„Hajmo sad svi zapjevati i zaplesati, a mladencima i ja čestitam“, nakon čega je zapjevala pjesmu „Čuvam te“ od Aleksandre Radović. Ovo je ujedno najemotivniji momenat jer su mladoženji u očima suze zaiskrile.

„Udala sam se za predivnog čovjeka . Kakav je Mujo, najbolje govori to što sam se odlučila ostatak života provesti sa njim. Bila je ovo moja godina. Presretna sam zbog svega što mi se desilo. Ovaj osjećaj svaka žena priželjkuje i šta bih drugo mogla poželjeti. Sve je prošlo po planu i programu“, izjavila je Selma Bajrami za internet portal Exkluziva.ba.

Ovo je Selmin drugi brak. Ona se još 2003 već udavala ali poslije kratkog braka tada je rekla da je ta svadba bila samo njen ženski hir.

Selma Bajrami

 

 

 

Ostavi poruku