У четвртак око 19 часова Селма Бајрами је у кристалној дворани хотела „Тузла“ изговорила судбоносно „ДА“ Муји Мусићу. Свечаном чину присуствовало је око 100 званица, међу којима није био ниједан пјевач.

Да лијепа Тузланка блиста ове ноћи, побринуо се шесточлани тим из Београда на челу са Дејаном Милићевићем, а за вјенчанинцу се побринуо салон вјенчаница и свечаних хаљина из Беча „Голден Нацхт“ који је Селми поклонио двије прекрасне вјенчанице и хаљине.

Иако је Папилон бенд одржавао атмосферу на завидном нивоу, ипак су сви скочили на ноге кад се млада латила микрофона поздравивши све присутне ријечима:

„Хајмо сад сви запјевати и заплесати, а младенцима и ја честитам“, након чега је запјевала пјесму „Чувам те“ од Александре Радовић. Ово је уједно најемотивнији моменат јер су младожењи у очима сузе заискриле.

„Удала сам се за предивног човјека . Какав је Мујо, најбоље говори то што сам се одлучила остатак живота провести са њим. Била је ово моја година. Пресретна сам због свега што ми се десило. Овај осјећај свака жена прижељкује и шта бих друго могла пожељети. Све је прошло по плану и програму“, изјавила је Селма Бајрами за интернет портал Еxклузива.ба.

Ово је Селмин други брак. Она се још 2003 већ удавала али послије кратког брака тада је рекла да је та свадба била само њен женски хир.

Selma Bajrami

 

 

 

Ostavi poruku