Сека Алексић открила је због чега није постигнута сарадња између ње и тима серије „Фолк“ у којој је требала да игра.

„Наравно да сам тражила хонорар да бих се појавила у серији Фолк. Познато је да сви глумци не раде за џ. већ имају своје хонораре. Добила сам га за улогу у филму „Ми нисмо анђели“ и не видим засто га не бих добила за поменуту серију. Но свако има свој став о послу, тако да уколико неко не разуме моје захтеве за нешто за шта би волео да ме ангажује је његова ствар! Продуцент серије и ја не размишљамо исто и то је то… Пословна политика… Не видим разлога зашто се поједини актери мешају тамо где им није место… Серији Фолк желим велики успех од срца“, написала је Сека на свом Фацебоок профилу.

Ако сте пропустили…

Серија се од ове године приказује на ТВ Првој а прати живот фолк пјевачице Звездане, родом из провинције, чији су родитељи веома амбициозни те она постаје естрадна умјетница. Занимљиво је да у серији глуме Борис Исаковић, Никола Којо, Наташа Нинковић, Даница Максимовић док главну улогу има млада глумица Катарина Богићевић.

„Када сам почео рад на серији, имао сам дуге преговоре са Секом Алексић. Она ми је дала многе смернице из свог живота. Све ми је то била инспирација за сценарио који сам писао“, рекао је редитељ серије Душан Милић. У првој епизоди, дванестогодишња Звездана је приказана као локална звијезда, која већ пјева по свадбама и шаторима а жеља јој је да победи на сабору пјевача у Обреновцу.

Ostavi poruku