Ekipa emisije „Paparaco lov“ uslikala je atraktivnu pevačicu ispred jedne zgrade na Vračaru u trenutku kad je na interfonu nekome rekla: „Otvori mi, ljubavi.“
Paparaci su pomislili da se pevačica obraća sestri, a kasnije su snimili kako iz zgrade izlazi rukometaš Ljuba! Potvrdu da u Beogradu žive pod istim krovom dobili su i za doček Srpske nove godine, kada se Nataša posle nastupa u klubu „Magacin“ zaputila ka stanu u kome ju je čekao Ljuba!


Kada smo je pozvali za komentar, Nataša nam je kratko rekla da joj je rukometaš ipak samo drug.
– Ljuba je moj prijatelj, a kada budem našla dečka, ne postoji nijedan razlog da ga krijem i ne izlazim s njim. To je bio dan pred uspešan nastup u „Magacinu“, kada su svi moji prijatelji i saradnici bili kraj mene – kaže pevačica za Press.
Da podsetimo, Nataša i Ljuba započeli su vezu na proleće prošle godine, posle njenog razvoda od vaterpoliste Dače Ikodinovića. Posle nekoliko meseci „tikva je pukla“, a Nataša se obrela u zagrljaju albanskog biznismena Ćazima Osmanija, zbog kojeg je u javnosti bila na stubu srama. Po završetku kratkotrajne „zabranjene ljubavi“ lepa Nata vratila se Ljubi, koji je pre veze sa njom važio za ljubitelja kratkih avantura. Zbog Nate je promenio odnos prema ženama – sa pevačicom provodi sve više vremena u stanu u Beogradu, a njihova veza je, očigledno, postala ozbiljna.

Ostavi poruku