SHARE

“Делфини” против Румуније у утакмици која отвара пут ка полуфиналу. У 11 мечева десет победа Србије. Оба селектора кажњена. “Ако неко мисли да су Румуни лак залогај, грдно се вара”, упозорио Дејан Удовичић.

Најбољи стрелац Светског првенства у Шангају Козмин Раду и његови саиграчи следећа су препрека “делфинима” на путу ка полуфиналу Европског првенства у Ајндховену. Победа отвара врата за пролазак међу четири најбоље екипе Европе. Селектори обе екипе, због казни, меч гледају са трибина.

“Ако неко мисли да су Румуни лак залогај, грдно се вара. Истина, ми смо осим у Малаги увек побеђивали, али то је конснатнта екипа са снажном игром. Без максималног ангажмана неће бити успеха”, рекао је селектор Србије Дејан Удовичић.

У редовима “делфина” Вања Удовичић и Филип Филиповић лече ране из меча са Хрватском. Филиповић носи наочаре, како би заштитио подлив испод левог ока.

“Није страшно. Осећам бол, али проћи ће”, рекао је Филиповић.

“Боли, постоји оток, али биће све у реду”, тврди Вања Удовичић који је добио ударац у нос од Самира Бараћа.

“Желели смо победу јер би нам отворила могућност да будемо први у групи. Успели смо у мечу пуном контаката, али је то нормално. Сада идемо даље, ништа још нисмо урадили”, каже сјајни центар Душко Пијетловић.

“Гледамо само себе. Циљ нам је да што спремније дочекамо одлучујуће утакмице. Против Хрвата смо знали да урадимо оно што смо желели. Румуни су на Светском првенству у Италији победили домаћина, са Црном Гором су на Европском шампионату ремизирали. Не бисмо смели да им дозволимо да против нас имају неки изненађујуће светао тренутак”, каже Живко Гоцић.

 

SHARE

Оставите одговор