Муж за пример! Фудбалер Црвене звезде Душко Тошић не само да дарује своју супругу за све важне датуме – годишњице, 8. март и њен рођендан већ је ове године решио да је обрадује и за сопствени рођендан!

Јелена Карлеуша је тако јуче постала власница уметничког дела на ком се, ни мање ни више, налази њен лик! Знајући да је његова супруга наследила страст према колекционарству, Душко је за свој рођендан вољеној жени поклонио дело академског сликара Пеђе Гавровића. Аутор је на апстрактан начин урадио њен портрет у угљу, а Тошић се потрудио да поклон сакрије како не би покварио изненађење за своју драгану.

– Душко је својевремено набавио Јеленин портрет од уметника Пеђе Гавровића како би изненадио своју драгу и одлучио да јој га уручи управо на свој датум рођења. Како му је уметничко дело стигло неколико дана раније, сакрио га је у кући да би у ноћи између среде и четвртка приредио изненађење за Јелену. Тачно у поноћ, након што су разменили пољупце поводом његовог рођендана, Душко је извукао упаковани поклон и уручио својој вољеној. Карлеуша се толико одушевила портретом у угљу да је одмах почела по кући да тражи место где ће да окачи ово уметничко дело – прича за „Ало!“ добро обавештени извор близак поп диви.
Радост због овог необичног дара Карлеуша је поделила и са својим фановима на „фејбсуку“, где је оставила следећу поруку: „Какав муж!“

Одмах након предаје поклона, супружници су морали привремено да се растану јер је Душко отпутовао у Бечиће, где је тренутно на припремама са својим клубом.
Можда би ЈК могла да пожури са писањем оне књиге коју је најавила да би и друге жене научила како се „управља“ младим и згодним фудбалерима. Очигледно да зна знање. Ипак, не сумњамо да је Јелена узвратила супругу врло оригиналним поклоном за рођендан.

 

Пеђа Гавровић: Слика је део циклуса „Принцезе“

Аутор слике Пеђа Гавровић је испричао за „Ало!“ како је добио инспирацију да ослика поп диву:
– Поменута слика је део мог циклуса „Принцезе“, који приказује познате даме, а која ће бити изложена на пролеће. Душка Тошића сам упознао када је пролазио поред моје радионице и угледао у излогу овај рад, који иначе није био на продају, већ је циљ био да тај рад енергетски буде у том простору. Рекао сам Душку: „Хајде да направимо поклон Јелени“ и поклонио му слику. Дошао сам на идеју да осликам Јелену јер је она доста значајна и квалитетна особа, а и веома је креативна.

Duško častio JK za svoj rođendan!

Ostavi poruku