Светлана Цеца Ражнатовић ипак неће остати без дела куће који је требало да буде продат на аукцији због неизмиреног дуга од 116.063 евра према Војиславу Ђурковићу, познанику њеног покојног супруга!

„Правоснажну пресуду Другог општинског суда, која је била основ за поменуто извршење, односно продају дела куће, укинуо је Врховни касациони суд, јер је Цеца уложила захтев за преиспитивање те одлуке“ – каже извор из српског правосуђа. Како наводи, то значи да ће цео поступак по тужби Војислава Ђурковића бити враћен на почетак.

„Извршење које је покренуто на основу те судске пресуде, до окончања новог поступка, биће обустављено јер је то једино што може по закону да се уради“ – додаје саговорник.

Подсетимо, због дуга старог више од 10 година, који је са каматама достигао износ од 200.000 евра, Први основни суд донео је одлуку да на аукцији прода први спрат Цецине куће, површине 140 квадратних метара.

„Та одлука ће сада бити повучена јер за њу више нема основа“ – објашњава саговорник Курира.

Војислав Ђурковић, подсетимо, у недавној изјави за Курир рекао је да ће, уколико се догоди овакав сценарио, правду потражити пред судом у Стразбуру.

„Верујем да је српско правосуђе честито и да држава неће дозволити да грађани Србије плаћају Цецине трошкове. Ипак, уколико не буде воље да се поступак заврши, правду ћу потражити у Стразбуру“ – поручио је тада Војислав Ђурковић, иначе познаник Цециног покојног супруга Жељка Ражнатовића Аркана.

Ostavi poruku