Svetlana Ceca Ražnatović ipak neće ostati bez dela kuće koji je trebalo da bude prodat na aukciji zbog neizmirenog duga od 116.063 evra prema Vojislavu Đurkoviću, poznaniku njenog pokojnog supruga!

„Pravosnažnu presudu Drugog opštinskog suda, koja je bila osnov za pomenuto izvršenje, odnosno prodaju dela kuće, ukinuo je Vrhovni kasacioni sud, jer je Ceca uložila zahtev za preispitivanje te odluke“ – kaže izvor iz srpskog pravosuđa. Kako navodi, to znači da će ceo postupak po tužbi Vojislava Đurkovića biti vraćen na početak.

„Izvršenje koje je pokrenuto na osnovu te sudske presude, do okončanja novog postupka, biće obustavljeno jer je to jedino što može po zakonu da se uradi“ – dodaje sagovornik.

Podsetimo, zbog duga starog više od 10 godina, koji je sa kamatama dostigao iznos od 200.000 evra, Prvi osnovni sud doneo je odluku da na aukciji proda prvi sprat Cecine kuće, površine 140 kvadratnih metara.

„Ta odluka će sada biti povučena jer za nju više nema osnova“ – objašnjava sagovornik Kurira.

Vojislav Đurković, podsetimo, u nedavnoj izjavi za Kurir rekao je da će, ukoliko se dogodi ovakav scenario, pravdu potražiti pred sudom u Strazburu.

„Verujem da je srpsko pravosuđe čestito i da država neće dozvoliti da građani Srbije plaćaju Cecine troškove. Ipak, ukoliko ne bude volje da se postupak završi, pravdu ću potražiti u Strazburu“ – poručio je tada Vojislav Đurković, inače poznanik Cecinog pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana.

Ostavi poruku