Музичар који глуми једног од чланова жирија у серији „Фолк“ објаснио је позадину приче око сценарија серије

Након што је Сека Алексић оштро демантовала како је сценарио серије ”Фолк” написан по узору на њен живот, те спекулација да је радња исте базирана на животу Цеце Ражнатовић, огласио се Милић Вукашиновић, и објаснио позадину целе ситуације.

Иначе, Милић у серији игра члана жирија пред којим се у финалу такмичења певача аматера појављује малолетна девојчица Звездана, чији лик тумачи Катарина Богићевић.

Шта је Никола Којо рекао за фолк певачице

На Секину изјаву ”да су јој нудили да се појави у серији, али да није добила услове које је тражила”, Милић је одговорио у свом стилу.

– Ма какви услови, тражила је паре! Претпостављам да је била велика сума новца… Но добро, има право! Верујте ми на реч кад ова серија постане популарна, све ће оне да моле да се појаве у њој, и Цеца и Сека… Живи били па видели, рекао је Милић за Сцандал.

Он није желео да каже колики хонорар је добио за своје појављивање у серији.

– Не волим много да причам о мом хонорару и нећу ти открити износ, али једино ти могу рећи да сам паре добио само за песму „Тражио си све“. То је моја омиљена и најбоља женска песма свих времена, закључио је Вукашиновић.

Ostavi poruku