Северинин вереник Милан Поповић наводно је ових дана својој лепшој половини купио кућу у Загребу у елитном делу града. Како преносе хрватски медији, након пентхауса у Београду и салаша у близини Новог Сада, Милан је за Северину купио још једну некретнину, тачније две, кућу и пословни простор, који се простиру на површини од 1.300 метара квадратних у улици Хорватовац изнад Кватерниковог трга.

– Истина је да смо продали кућу и земљиште, али вам по уговору који смо потписали не смем рећи ништа о томе. Зовите онога за кога мислите да ју је купио, па нека вам он одговори на евентуална питања – рекао је некадашњи власник поменутог земљишта за хрватски “Актуал”, те својом изјавом још више подгрејао спекулације да ће Северина и Милан, након што се певачица почетком фебруара породи, барем у прво време живети у Загребу.

Северина се тренутно налази у болници у Сплиту, где одржава трудноћу, а лекари непрекидно прате стање најпопуларније хрватске певачице која чека своје прво дете.

Како смо сазнали од особља болнице, Севе се заиста добро држи, дружељубива је и проводи доста времена причајући са другим трудницама на ходнику, а кажу да је веома љубазна према сестрама.

Како време прекраћује читањем и сурфовањем интернетом на њеној полици се између осталих налазе књиге “Шта да очекујете када очекујете бебу”, као и књига о фенг-шуију, којом је одушевљен њен невенчани супруг Милан Поповић.

Милан је за време Северининог одсуства на себе преузео да уреди дом како би и беба и Северина имали идеалне услове. Лекари су препоручили Северини да остане у болници, због тога што је по њиховим речима била “немирна” и снимала спотове и певала у поодмаклој

трудноћи, чиме је могла да изазове превремени порођај и бројне компликације.

Поред Милана и мајке Ане, који је редовно посећују, Северина прима посете најближе фамилије и пријатеља.

Недавно су је посетиле и колеге, популарни хрватски музички пар Данијела Мартиновић и Петар Грашо.

Иначе, градња салаша у близини Ченте приводи се крају. Иако се очекивала огромна кућа од неколико стотина квадрата, кућа је скромнија, али зато има тениско и кошаркашко игралиште, базен и воћњак крушака виљамовки.

 

 

Ostavi poruku