Контроверзни шоумен није хтео да остане дужан црногорском кантаутору на прозивке од дочека Православне нове године.
Колика ће новчана примања ове године имати становници Обреновца изгледа да зна Владо Георгиев, који им је у честитки за Православну нову годину пожелео да „примају плате као што Боки 13 прима сваког дана“!

Кантаутор је покушао да се оправда тиме да умотворину није смислио сам, већ да ју је преузео из емисије „Вече са Иваном Ивановићем“.
– Рекао сам: „Желим вам, баш као што рече Иван Ивановић, да примате редовно плате као Боки, објаснио је Владо. Ипак, Бокију 13 се Владино интересовање за његова примања није допало, те је одлучио да му узврати истом мером.

– Ко је то рекао? Владо Георгиев? Вероватно је опет био шлогиран од алкохола! Сећам се када је наступао у Скопљу, како је падао по сцени и тетурао се по бини. Требало је да пожели својим фановима да сваког дана добијају онолико пара колико он попије и прими других ствари, тако би били мулитмилијардери, изјавио је Бојан Јовановски.

Ову његову изјаву Владо није желео да коментарише.

– Желим вам све најбоље и да ме више не зовете. Не знам ни зашто сам вам уопште одговорио и што се увлачим у ваше језиве и јефтине приче. То је мој коментар и на вас и на ту транџу, одговорио је Георгиев новинарима Света, очигледно бесан, док је Боки 13 ипак показао добру вољу.

– Ма чим он мене помиње у новогодишњој ноћи, схватам да је један од мојих најватренијих фанова. Владо, И лове yоу!, кроз смех је изјавио Јовановски.

Наконбнајљубазнијих молби новинара за коментар, црногорски кантаутор се пожалио на „злостављање“ на једној друштвеној мрежи, а тешили су га, наравно, фанови.

– Напали мешто сам цитирао мог друга из „Вечери са Иваном Ивановићем“, кад сам у Обреновцу пожелео људима да примају плате редовно као Боки 13. Шта сад?, питао се Владо.

Ostavi poruku