Kontroverzni šoumen nije hteo da ostane dužan crnogorskom kantautoru na prozivke od dočeka Pravoslavne nove godine.
Kolika će novčana primanja ove godine imati stanovnici Obrenovca izgleda da zna Vlado Georgiev, koji im je u čestitki za Pravoslavnu novu godinu poželeo da „primaju plate kao što Boki 13 prima svakog dana“!

Kantautor je pokušao da se opravda time da umotvorinu nije smislio sam, već da ju je preuzeo iz emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“.
– Rekao sam: „Želim vam, baš kao što reče Ivan Ivanović, da primate redovno plate kao Boki, objasnio je Vlado. Ipak, Bokiju 13 se Vladino interesovanje za njegova primanja nije dopalo, te je odlučio da mu uzvrati istom merom.

– Ko je to rekao? Vlado Georgiev? Verovatno je opet bio šlogiran od alkohola! Sećam se kada je nastupao u Skoplju, kako je padao po sceni i teturao se po bini. Trebalo je da poželi svojim fanovima da svakog dana dobijaju onoliko para koliko on popije i primi drugih stvari, tako bi bili mulitmilijarderi, izjavio je Bojan Jovanovski.

Ovu njegovu izjavu Vlado nije želeo da komentariše.

– Želim vam sve najbolje i da me više ne zovete. Ne znam ni zašto sam vam uopšte odgovorio i što se uvlačim u vaše jezive i jeftine priče. To je moj komentar i na vas i na tu trandžu, odgovorio je Georgiev novinarima Sveta, očigledno besan, dok je Boki 13 ipak pokazao dobru volju.

– Ma čim on mene pominje u novogodišnjoj noći, shvatam da je jedan od mojih najvatrenijih fanova. Vlado, I love you!, kroz smeh je izjavio Jovanovski.

Nakonbnajljubaznijih molbi novinara za komentar, crnogorski kantautor se požalio na „zlostavljanje“ na jednoj društvenoj mreži, a tešili su ga, naravno, fanovi.

– Napali mešto sam citirao mog druga iz „Večeri sa Ivanom Ivanovićem“, kad sam u Obrenovcu poželeo ljudima da primaju plate redovno kao Boki 13. Šta sad?, pitao se Vlado.

Ostavi poruku