Očarala ih – Iako su tražili Brazilku, producenti su zbog mene promenili odluku i uveli lik manekenke iz Srbije u koju se zaljubljuju obojica glavnih glumaca. U sitkomu sve vreme pričam na srpskom

Srpkinja Ana Aleksander, koja je osvojila Holivud slobodnim scenama seksa u seriji „Chemistry“, u novom američkom sitkomu „The Exes“ igra Srpkinju Tatjanu i sve vreme priča na srpskom!

Atraktivna glumica za Press kaže da je ponosna na nov uspeh u Holivudu i otkriva da su producenti zbog nje odlučili da u hit seriju uvedu lik Srpkinje.

– Producenti su na kastingu tražili devojku koja bi u seriji pričala strani jezik, a planirali su da ona bude Brazilka. Kad su na audiciji saznali da sam Srpkinja i da, naravno, govorim srpski, zbog mene su promenili odluku! Tako sam dobila ulogu Srpkinje Tatjane, a oni su angažovali prevodioca da bi, po scenariju, i mog partnera iz serije naučili da govori srpski – otkriva glumica.

Debi u ovoj seriji Ana je imala prošle nedelje u epizodi u kojoj se glavni glumci Donald Fejson (poznat iz serije „Stažisti“) i Dejvid Alan Baše (brodvejska zvezda) zaljubljuju u lepu Srpkinju, koja ne zna ni da zucne na engleskom.

Zaljubljena trojka

– Glumim devojku iz Srbije koja je došla u Ameriku da bi se bavila manekenstvom, a ne zna ni reč engleskog. Dok je u restoranu čekala drugaricu, upoznala je obojicu glavnih likova koji pokušavaju da je zavedu i upadaju u niz komičnih situacija. Jedan želi da bude sa njom, drugi se pretvara da neće, a ona se na kraju zaljubi u obojicu i predloži im da sve troje budu zajedno, što oni prihvataju, ali samo nakratko – kaže s osmehom.

Ana, koja je zbog karijere promenila prezime Stojanović u Aleksander, u Holivudu je uvek ponosno naglašavala da je Srpkinja, a kao šlag na tortu došla je uloga u kojoj govori srpski.

– Više nema predrasuda o Srbiji. Niko više ne povezuje Srbe sa ratovima i niko nije rekao nijednu ružnu reč što u seriji sve vreme pričam na srpskom – otkriva ona.

U poslednjih osam godina, koliko radi u Americi, Ana je ostvarila uloge u hit serijama: „Dva i po muškarca“, „Istražitelji iz Njujorka“, „Istražitelji iz Majamija“…, dok je od glavne role u seriji „Chemistry“ odustala jer se „postidela svojih scena golotinje i seksa“. Od poslednje serije  „The Exes“ mnogo očekuje.

 

Ostavi poruku