Очарала их – Иако су тражили Бразилку, продуценти су због мене променили одлуку и увели лик манекенке из Србије у коју се заљубљују обојица главних глумаца. У ситкому све време причам на српском

Српкиња Ана Александер, која је освојила Холивуд слободним сценама секса у серији „Chemistry“, у новом америчком ситкому „The Exes“ игра Српкињу Татјану и све време прича на српском!

Атрактивна глумица за Пресс каже да је поносна на нов успех у Холивуду и открива да су продуценти због ње одлучили да у хит серију уведу лик Српкиње.

– Продуценти су на кастингу тражили девојку која би у серији причала страни језик, а планирали су да она буде Бразилка. Кад су на аудицији сазнали да сам Српкиња и да, наравно, говорим српски, због мене су променили одлуку! Тако сам добила улогу Српкиње Татјане, а они су ангажовали преводиоца да би, по сценарију, и мог партнера из серије научили да говори српски – открива глумица.

Деби у овој серији Ана је имала прошле недеље у епизоди у којој се главни глумци Доналд Фејсон (познат из серије „Стажисти“) и Дејвид Алан Баше (бродвејска звезда) заљубљују у лепу Српкињу, која не зна ни да зуцне на енглеском.

Заљубљена тројка

– Глумим девојку из Србије која је дошла у Америку да би се бавила манекенством, а не зна ни реч енглеског. Док је у ресторану чекала другарицу, упознала је обојицу главних ликова који покушавају да је заведу и упадају у низ комичних ситуација. Један жели да буде са њом, други се претвара да неће, а она се на крају заљуби у обојицу и предложи им да све троје буду заједно, што они прихватају, али само накратко – каже с осмехом.

Ана, која је због каријере променила презиме Стојановић у Александер, у Холивуду је увек поносно наглашавала да је Српкиња, а као шлаг на торту дошла је улога у којој говори српски.

– Више нема предрасуда о Србији. Нико више не повезује Србе са ратовима и нико није рекао ниједну ружну реч што у серији све време причам на српском – открива она.

У последњих осам година, колико ради у Америци, Ана је остварила улоге у хит серијама: „Два и по мушкарца“, „Истражитељи из Њујорка“, „Истражитељи из Мајамија“…, док је од главне роле у серији „Chemistry“ одустала јер се „постидела својих сцена голотиње и секса“. Од последње серије  „The Exes“ много очекује.

 

Ostavi poruku