Певачица наводно има велику жељу да има светлији тен, те на све начине покушава да изгледа као белкиња. Носи платинасту перику, и тражи од шминкера да јој посветле тен.
Хоће бео тен!
Иако је Beyonce недавно постала мама уместо да ужива у првим данима мајчинства она се нашла на удару америчких родитеља. Тамошњи медији објавили су певачицине фотографије из различитих година и указали на то како Беyонце сваке године има све светлију боју коже, те да вероватно и даље ради на томе.
Родитеље широм Америке те фотографије су изузетно узнемириле, а како наводе амерички медији највише због тога што је она узор њиховој деци, а стиди се своје боје коже.
Нове фотографије на којима Beyonce носи платинастоплаву перику, има јаку шминку, а због рефлектора јој је тен додатно светлији изазвале су праву пометњу и покренуле гласине да је она још пре неколико година почела да користи препарате који посветљују кожу и то, наводно, на наговор њеног оца и менаџера Mathewa.
– Козметичка кућа Л’Ореал у кампањи из 2008. учинила ју је непрепознатљивом. Ако овако настави, поста ће женска верзија покојног Michaela Jacksona – рекли су и обожаваоци популарне певачице, а она се поводом ове приче није оглашавала.

Ostavi poruku