Популарни певач Миле Китић никако да се скраси! Иако му је недавно супруга Марта Савић поклонила песму која говори о његовим швалерацијама, Миле је наставио да хара, а то доказује и снимак „Папарацо лова“, на којем се види у сумњивим радњама са девојком која нема више од 20 година.

Наиме, фолкер је ухваћен како атрактивну плавушу приводи у хотел на Авали! Прво су били на романтичној вечери, да би потом отишли у собу, у којој су се задржали 45 минута!

Да ствар буде гора, само дан касније Милетова супруга Марта организовала је вечеру у његову част у једном ресторану, не знајући да јој је супруг претходног дана набијао рогове са знатно млађом изабраницом. Китићева супруга је окупила његове најближе пријатеље и родбину, трудећи се да на све могуће начине удовољи фолк певачу, како би провео незаборавно вече у друштву својих најближих.
Да ли због гриже савести или нечега другог, Миле на породичној вечери није могао да сакрије сузе. Све време је плакао док му је Марта говорила колико га воли и колико цени њихову љубав и брак.

На крају је фолкер узео микрофон и својој званичној драгој отпевао један од својих највећих хитова, песму „Краљица тротоара“. Марта је била ганута његовим гестом, ни не слутећи како јој је и са ким супруг провео претходни дан!

Ostavi poruku