„Gama“ započela snimanje nastavka „Tesne kože“ iako, zbog sukoba sa Sinišom Pavićem, još ne znaju kako će se film zvati.
Snima se „Koža“, ali da li će biti „Tesna“ ili „Besna“, videćemo. Kurir donosi ekskluzivne fotke iz Sava centra, sa snimanja nastavka kultnog filma, u produkciji „Game“ i Prve televizije.

Ekipa je bila raspoložena, uvežbana, a scenografija postavljena. Uhvatili smo ih na pauzi, a na setu su bili od ranih jutarnjih sati. Uspeli smo da slikamo Milana Gutovića, dok Nikola Simić nije učestvovao u ovim scenama, tako da nismo mogli da ponovo vidimo legendarni tandem zajedno.

Ovim je definitivno potvrđeno da je Lane napustio scenaristu Sinišu Pavića, a njegov i Simićev lik su „prekršteni“, pa će se umesto Šojić i Pantić zvati Kojić i Šantić. Ova promena je proistekla nakon odluke Višeg suda, koji je zabranio snimanje nastavaka „Tesne kože“ zbog spora oko autorskih prava „Game“ s jedne strane i RTS i Siniše Pavića s druge.

Glumcima na setu nije bilo dozvoljeno da daju izjave, a producent Aleksandar Mladenović nam je izašao u susret.

– Naš advokat će se oglasiti povodom spora s RTS i Pavićem. Mi sada snimamo film. „Besna koža“ je radni naziv, tek na kraju ćemo odrediti pravo ime. Verujte, može da se zove i „Baba Živana“, nije bitno, samo neka je dobar – naglasio je Mladenović.

Ostavi poruku