„Гама“ започела снимање наставка „Тесне коже“ иако, због сукоба са Синишом Павићем, још не знају како ће се филм звати.
Снима се „Кожа“, али да ли ће бити „Тесна“ или „Бесна“, видећемо. Курир доноси ексклузивне фотке из Сава центра, са снимања наставка култног филма, у продукцији „Гаме“ и Прве телевизије.

Екипа је била расположена, увежбана, а сценографија постављена. Ухватили смо их на паузи, а на сету су били од раних јутарњих сати. Успели смо да сликамо Милана Гутовића, док Никола Симић није учествовао у овим сценама, тако да нисмо могли да поново видимо легендарни тандем заједно.

Овим је дефинитивно потврђено да је Лане напустио сценаристу Синишу Павића, а његов и Симићев лик су „прекрштени“, па ће се уместо Шојић и Пантић звати Којић и Шантић. Ова промена је проистекла након одлуке Вишег суда, који је забранио снимање наставака „Тесне коже“ због спора око ауторских права „Гаме“ с једне стране и РТС и Синише Павића с друге.

Глумцима на сету није било дозвољено да дају изјаве, а продуцент Александар Младеновић нам је изашао у сусрет.

– Наш адвокат ће се огласити поводом спора с РТС и Павићем. Ми сада снимамо филм. „Бесна кожа“ је радни назив, тек на крају ћемо одредити право име. Верујте, може да се зове и „Баба Живана“, није битно, само нека је добар – нагласио је Младеновић.

Ostavi poruku