Требињска полиција је на основу расписане потраге лишила слободе Б.М. из овог града због сумње да је са још једним лицем опљачкао спортску кладионицу „Бетлајв“ у Требињу.

У саоштењу Центра јавне безбједности /ЦЈБ/ Требиње наводи се да су Б.М. и  Д.П. 24. новембра   у 18.15 часова маскирани ушли у кладионицу и уз пријетњу употребе пиштоља од раднице украли  приближно  1.000 КМ и побјегли.

Полиција је, приликом претреса просторија, које је користио осумњичени, као и просторије гдје се осумњичени налазио приликом лишавања слободе, пронашла и одузела  аутоматску пушку.

Другоосумњичени  Д.П. је лишен слободе 25. новембра прошле године и уз извјештај о почињеном кривичном дјелу предат Окружном тужилашту Требиње, док је за Б.М. расписана потрага и предузете мјере и радње с циљем његовог проналажења и лишавања слободе.

Припадници ЦЈБ Требиње су Б.М. предали у надлежност Окружног тужилаштва Требиње.

Према незваничним сазнањима, слободе је лишен Блажен Мишковић, а раније Дејан Прибишић.

Од укупно осам пријава кривичних дјела  разбојништва у 2011.години, полицијски службеници ЦЈБ Требиње су расвијетлили, документовали и Окружном тужилаштву Требиње доставили шест извјештаја против девет лица од којих пет повратника у извршењу кривичних дјела и једног малољетника.

Извор: СРНА

Ostavi poruku