R. O. (34) iz Sarajeva preminula je preksinoć u sobi Hotela „Beograd“ u Istočnom Sarajevu, u kojem jer bila sa svojim ljubavnikom R. M.. Obdukcijom je utvrđeno da je žena umrla od posledica moždanog udara.

Kako Press RS saznaje, R. O. je sa suprugom i dvoje maloletne dece živela u Sarajevu, a sa R. M., koji je, takođe oženjen, duže vreme je bila u ljubavnoj vezi. Njih dvoje su u sredu došli u Hotel „Beograd“ i iznajmili sobu. Nešto kasnije R. M. je pozvao hitnu pomoć jer je R. O. pozlilo. Nažalost, kada je medicinska ekipa stigla u hotel, R. M. je već bila mrtva.

Po nalogu dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu njeno telo je prebačeno u bolnicu Kasindo, gde je juče urađena obdukcija, koja je pokazala da je reč o prirodnoj smrti.

Sarajevski patolog Hamza Žujo kaže da na telu preminule R. O. nisu pronađeni nikakvi tragovi nasilja, koji bi ukazivali da je ubijena.

– Obdukcija je pokazala da je umrla zbog krvarenja u mozgu, odnosno od posledica moždanog udara – navodi Žujo.

Više detalja nisu želeli da otkrivaju ni u CJB Istočno Sarajevo. Kratko su potvrdili da je policija u sredu uveče obaveštena da je u hotelu „Beograd“ preminula R. O., nakon čega je obavljen razgovor sa muškarcem koji je bio sa njom, kao i sa osobljem hotela.

Zaposleni u Hotelu „Beograd“ juče nisu želeli da komentarišu ovaj događaj, navodeći da nemaju ovlašćenja da daju izjave.

Ostavi poruku