Р. О. (34) из Сарајева преминула је прексиноћ у соби Хотела „Београд“ у Источном Сарајеву, у којем јер била са својим љубавником Р. М.. Обдукцијом је утврђено да је жена умрла од последица можданог удара.

Како Пресс РС сазнаје, Р. О. је са супругом и двоје малолетне деце живела у Сарајеву, а са Р. М., који је, такође ожењен, дуже време је била у љубавној вези. Њих двоје су у среду дошли у Хотел „Београд“ и изнајмили собу. Нешто касније Р. М. је позвао хитну помоћ јер је Р. О. позлило. Нажалост, када је медицинска екипа стигла у хотел, Р. М. је већ била мртва.

По налогу дежурног тужиоца Окружног тужилаштва у Источном Сарајеву њено тело је пребачено у болницу Касиндо, где је јуче урађена обдукција, која је показала да је реч о природној смрти.

Сарајевски патолог Хамза Жујо каже да на телу преминуле Р. О. нису пронађени никакви трагови насиља, који би указивали да је убијена.

– Обдукција је показала да је умрла због крварења у мозгу, односно од последица можданог удара – наводи Жујо.

Више детаља нису желели да откривају ни у ЦЈБ Источно Сарајево. Кратко су потврдили да је полиција у среду увече обавештена да је у хотелу „Београд“ преминула Р. О., након чега је обављен разговор са мушкарцем који је био са њом, као и са особљем хотела.

Запослени у Хотелу „Београд“ јуче нису желели да коментаришу овај догађај, наводећи да немају овлашћења да дају изјаве.

Ostavi poruku