Полиција је прије неколико тренутака ухапсила Младена Нинића (30) из Козарске Дубице који је везао своје двоје дјеце и пријетио да ће их дићи у ваздух јер га је јуче напустила супруга Свјетлана.

Драма је окончана хапшењем Нинића у његовом аутомобилу и то када је он хтио да побјегне.

Он је приведен у локалну полицијску станицу. Како јавља новинар Независних са лица мјеста, дјеца су тренутно на сигурном и они су добро.

Данашња драма се одигравала у у Санској улици у Козарској Дубици.

Наиме, Нинић је јутрос везао своје двоје дјеце и пријети да ће их дићи у ваздух јер га је јуче напустила супруга Свјетлана.

Незванично, Младен Нинић је синоћ дошао пијан са славе (Никољдан), након чега је дошло до свађе и физичког обрачуна са супругом, која је потом напустила њихову породичну кућу.

Полицију у кућу у којој је Младен Нинић из Козарске Дубице држао као таоце своје двоје двоје дјеце и оца пустио је на споредни улаз његов отац, односно дјед дјеце – сазнаје Срна незванично.

Нинић се након тога предао полицији и том приликом није било употребе насиља.

У комшилуку и дубичком Центру за социјални рад кажу да су се супружници Нинић често свађали око тога коме ће припасти дјеца.Међутим, нико није могао да претпостави да ће доћи до овакве ситуације.

У вријеме преговора са полицијом супруга Снежана налазила се у полицијској станици у Козарској Дубици.

Нинић ради у предузећу за складиштење грађевинског материјала „1. мај Радека“ у Козарској Дубици.

Полиција је новинаре пустила да приђу кући тек када је криза ријешена.

 

Нинић се тренутно налази у полицији на саслушавању, а како се сазнаје, из његове куће је изнесен ловачки карабин.

Ostavi poruku