Насловна Босна и Херцеговина Аваз: Изетбеговић годинама штити вехабијски покрет у БиХ

Аваз: Изетбеговић годинама штити вехабијски покрет у БиХ

0

Уреднички колегијум листа „Дневни аваз“ оптужио је бошњачког члана Предсједништва БиХ Бакира Изетбеговића да већ годинама штити вехабијски покрет у БиХ.

„Зашто годинама штитите вехабијски покрет у БиХ и гдје је ваша улога у познатом исламизовању Армије БиХ, од којег највише штете имају Бошњаци? Колико је тачно муџахедина прошло кроз вашу канцеларију од 1992. до 1997. године“, стоји у саопштењу Колегијума „Дневног аваза“.

„Дневни аваз“ је оптужио Изетбеговића и да је „персонификација државне мафије“, прозвавши га за учешће у грађевинском криминалу на подручју Кантона Сарајево и криминалним радњама, између осталих, са компанијом „Ал-Шиди“ из Ријада, ББИ центром , БХ Телекомом и фирмом ОКИ.

„БиХ су управо због политичара у Бакировом лику трајно затворена европска врата и онемогућен просперитет“, наводи се у саопштењу.

Из кабинета бошњачког члана Предсједништва БиХ Бакира Изетбеговића раније је саопштено да је негативно дјеловање власника „Дневног аваза“ Фахрудина Радончића у БиХ, а посебно у односу на Бошњаке, добило опасну физиономију и интензитет.

„Сваки пројекат из политичке и економске сфере који је требало да донесе бољитак људима ове земље нашао се на мети Радончићеве бруталне машинерије лажи“, наводи се у саопштењу.

Извор: СРНА

НЕМА КОМЕНТАРА

Ostavi poruku

Exit mobile version