Бивши премијер Мило Ђукановић оптужује медије да га сатанизују и представљају као главног кривца за све што је у Црној Гори лоше. „Златно је завршити као Санадер при томе што појединци у Црној Гори желе да доживим судбину Гадафија“, рекао Ђуконовић.

Лидер Демократске партије социјалиста Мило Ђукановић оптужио је невладине организације, опозицију и поједине медије да од њега праве мету, покушавајући да га сатанизују и представе као главног кривца за све што је у Црној Гори лоше, пише подгорички Дан.

„Златно је завршити као бивши хрватски премијер Иво Санадер, при томе што појединци у Црној Гори желе да доживим судбину либијског вође Моамера ел Гадафија“, сматра Ђукановић.

„Погледајте само дневне новине Дан или Вијести, и шта све опозиција говори о мени и какве увреде и квалифкације они мени упућују. Не мислим да сам претерао, посебно не да сам био преоштар у односу на оне који саопштавају неке најгнусније оптужбе на мој рачун“, рекао је Ђукановић на конференцији за новинаре на Цетињу.

Ђукановић је после седнице Савета ДПС-а новинарима признао да су његове изјаве оштре, али да су засноване на чињеницама, као и да ће их ублажити уколико престану они који саопштавају гнусне оптужбе на његов рачун.

Лидер ДПС је указао да његова странка није променила став по питању цркве, и сматра да Митрополија црногорско-приморска треба да се одвоји од Српске православне цркве.

Време ће показати да смо били у праву, а да су они који су нас критиковали били вођени ситним политичким интересима, навео је Ђукановић.

Ostavi poruku