Nguen Ti Puong iz Vijetnama ima tek 26 godina, ali izgleda kao starica on barem 70.

Naime, nakon alergijske reakcije 2008. godine nakon koje je uzimala brojne preparate i lijekove koje su joj prepisali doktori, njeno lice, vrat i ruke su se ubrzano smežurali i nesretna je djevojka poprimila izgled starice.

Lice je strahovito svrbjelo tako da se neprestano češala i povrijeđivala ga, čak i u snu, ispričala je Nguen najtiražnijim vijetnamskim novinama Tuoi Tre, prenosi AsiaOne. Sva očajna pila je i neke lijekove koje joj je kupovao suprug, samo da nesnosni simptomi alergije nestanu.

Ali, lijekovi nisu dali rezultata, pa je posjetila lokalnog doktora, koji joj je prepisao pilule za dermatitis. Ali, od tih pilula lice joj je nateklo, a izgled kože još se pogoršao te ih je nakon sedam dana prestala piti i okrenula se tradicionalnoj kineskoj medicini, prenosi Dnevnik.hr.

Tradicionalni preparati prekinuli su pogoršanje stanja, ali kako su za nju i njenog supruga previše skupi, prekinuli su terapiju. Puong je počela nositi masku pri svakom izlasku u javnost, a nakon što joj je suprug 2009. izgubio posao, ostali su bez novca i prekinula je sa uzimanjem bilo kakvih lijekova. Čitavu stvar prihvatili su kao božju volju i ne pokušavaju više promijeniti njeno stanje.

Ostavi poruku