Да су и Мадону сустигле године доказ су фотографије које круже Интернетом. У паузама снимања за магазин „W“, поп дива се одмарала у провидном доњем вешу, разбарушене косе, а њено иначе беспрекорно тело изгледало је опуштеније него икада.

Ништа се у Интернет ери не може сакрити. Фотографије разголићене краљице попа разбарушене косе, за које се веровало да никада неће стићи до јавности, шокирале су њене обожаваоце.

Мадонине слике које нису обрађене у фотошопу настале су у хотелској соби у децембру 2008. године приликом сликања за бразилски магазин W.

Педесеттрогодишња поп дива се одмарала у паузама снимања, а њено иначе беспрекорно тело изгледало је опуштеније него икада.

Фотограф је овековечио Мадону док се oпуштала у провидном доњем вешу и при том није баш пазила на позу коју заузима. Јасно се види колико су јој кожа и мишићи опуштени, и да је и њу, упркос свакодневним радикалним тренинзима, стигао „зуб времена“.

Три месеца касније магазин W објавио је провокативну фотографију на насловној страни под називом „Крив је Рио“ на којој певачица изгледа сјајно.

Наравно, званичне фотографије са снимања изгледале су сасвим другачије од слика које су сада доспеле на Интернет.

У тексту је поменут тадашњи Мадонин 22-годишњи партнер, бразилски манекен Хесус Луз. Занимљиво је да су се њих двоје и упознали приликом сликања за поменути магазин.

Иначе, Мадона је тренутно у вези са 24-годишњим плесачем Брахимом Забатом.

Ostavi poruku