У Бијељини, Угљевику, Лопарама, Шековићима и Власеницу сутра у одређеним периодима неће бити струје ради поправки на електромрежи – најављено је из „Електро-Бијељине“.

На подручју општине Бијељина без електричне енергије по неколико сати биће потрошачи који се снабдијавају са трафостаница Тријешница, Дворови-Криваци, Горњи Магнојевић, Лединци један, Бријесница два, Крушевље шест, Ивице, Батковић Греде, Остојићево школа, Раскрсшће три и четири, као и Јања седам.

Како је најављено,  до прекида у снабдијевању електричном енергијом доћи ће најприје у Бријесници у 7.30 до 9.00 часова због постављања кондензаторских батерија, а потом на четири до шест сати биће искључивани и остали корисници који се напајају са ових трафостаница.

Струја се искључује како због израде електромреже по елаборату, израде прикључака, санације нисконапонске мреже, тако и због планираних радова на ревизији трафостаница.

У Угљевику струју неће имати потрошачи који се снабдијевају са далековода Мезграја због замјене дотрајалих стубова од 8.00 до 14.30 часова, у Лопарама од 8.00 до 14.00 за кориснике који се струјом напајају са трафостанице Пирковци.

У Шековићима струје неће бити од 9.00 до 14.00 часова за потрошаче који се напајају са 10 киловолтног далековода Власеница. У Власеници од 9.00 до 14.00 часова без електричне енергије биће домаћинства која се снабдијевају преко 10 киловолтног далековода Шековићи – Власеница.

Ostavi poruku