Глумац Сергеј Трифуновић добио је батине јуче рано ујутру у новосадском клубу „Сербиш паб“, чији је власник побједник првог „Сурвајвера“ Немања Павлов! Гости локала тврде да је разлог туче Немањина дјевојка Дуња, на коју је Сергеј кидисао!

Како открива извор Пресса који се затекао у пабу, Трифуновић је дошао под дејством алкохола и одмах се намерачио на Дуњу, која је иначе бивша манекенка агенције „Барон“.

– Глумац је најпре банчио у кафани „Кућерда на лакат“, затим у „Лазином салашу“ и на крају се пијан појавио у Немањином локалу, где му је за око запала Дуња. Сергеја, који јој се нападно удварао, Дуња је неколико пута одгурнула покушавајући да му објасни да је заузета и да се већ дуго забавља са власником локала Немањом – прича наш извор.

Чак је и Павлов мирно покушао да објасни Сергеју да је то његова дјевојка и да је остави на миру. Пошто то није уродило плодом, избила је туча!

– Павлов је Трифуновића бацио на под и шутирао! Сергеј се увијао на поду од бола и покушао рукама да заштити главу. Туча се завршила када су Немању другови одвукли на други крај локала, а Сергеја избацили. Полицију нико није позвао – тврди наш извор.

Ostavi poruku