Мушкарац поријеклом из Босне и Херцеговине синоћ је у француском граду Кулоз убо супругу па запалио аутомобил у којем је било његово троје дјеце.

Како јавља Сарајево-x.цом, тридесеттрогодишњи мушкарац паркирао је аутомобил на бензинској пумпи у близини супермаркета Карфур, те полио аутомобил бензином у којем је било његово троје дјеце. Потом је сјео у возило и запалио ватру.

Како преносе француски портали, 33-годишњак и двоје дјеце од четири и пет година смртно су страдали, док је најстарије дијете од 11 година успјело побјећи са тешким опекотинама.

„Дјечак је задобио тешке опекотине по ногама и леђима. Лице му је нетакнуто и његов живот није у опасности“, казао је један свједок АФП-у.

Истражиоци су доласком у породичну кућу мушкарца у мјесту Бур’ен-Брес, 90 километара од Кулоза, затекли леш његове 29-годишње супруге, такође босанског поријекла.

„Очигледно је да се ради о убиству, а починилац је највјероватније супруг“, казао је један истражилац. Суд је наложио обдукцију тијела жене, а према првим информацијама смрт је наступила гушењем.

Породица од раније није била позната полицији.

Ostavi poruku