Док његова бивша жена Анабела Буква троши десетине хиљада евра на летовање и ужива у трудноћи са новим изабраником, бизнисменом Александром Недељковићем, Гаги Ђогани једва саставља крај с крајем.

Наиме, последних неколико месеци, денсер је у толикој финансијској кризи да његови пријатељи за „Ало!“ причају да је почео да продаје ствари из куће.
– Гаги је тренутно у таквој ситуацији да може да се каже да једва крпи крај с крајем. Откако је „Фанки џи“ остао без певачице, он не ради ништа, већ се само уваљује у дугове и једва преживљава. Почео је чак и да продаје неке личне ствари. Ситуација је баш тешка, али нажалост мислим да тек предстоји лош период за њега. Посла има све мање, а док нађе певачицу и почне да наступа, требаће му доста времена. И када заради новац, мораће прво да враћа дугове. И сам Гаги се хвата за главу и зна колико је сати, али не постоји ниједан други посао којим би могао да се бави како би зарадио неку кинту – прича за „Ало!“ извор близак денсеру и додаје да му је једина утеха то што има кров над главом, а ћерке разумеју његову ситуацију, па им мама тренутно обезбеђује све што је неопходно.
Како бисмо наша сазнања проверили лично код Ђоганија, позвали смо га и он нам је потврдио да је његова тренутно финансијско стање веома тешко.

– Јесте, таква је тренутна ситуација и у кризи сам. Тако је то кад се разведеш, а и остао сам без певачице још у јуну, Немам никакве приходе. Позајмио сам 15.000 евра за албум свестан сам да је сваки почетак тежак. Навикао сам ја да има, па нема. Доста певача нема посла и велика је криза. Ево, и Анабела ми се жалила да нема посла као што је било пре. Спремам за месец дана један сингл и надам се да ће од тада бити посла. Мислим да ћу од септембра почети да зарађујем, па ће проћи ова криза у којој сам тренутно – рекао је Гаги за „Ало!“.

 

А некада је жарио и палио – са Анабелом!

Да је деведесетих година Гаги Ђогани био један од најмоћних на естради говори податак да је у то време својим хитовима жарио и палио по дискотекама како код нас, тако и преко гране. Некада је са групом „Фанки џи“ и једним јединим хитом „Само у сну“ зарађивао невероватно велике своте новца, а Центар „Сава“ је у то време био мали да прими све њихове фанове. Може се рећи да је „Фанки џи“ најбоље радио када је Анабела певала. Преломни тренутак десио се када се пар развео, а Буква почела самосталну каријеру. До пре неколико месеци, Гаги је колико- толико тезгарио са певачицом Марином Узелац, а сада је у потрази за новом надом.

А. Вељковић

 

Ostavi poruku