Popularna grandovka Jelena Kostov preksinoć je na Zlatiboru od tajnog obožavaoca dobila buket od 101 crvene ruže i malu kutiju u kojoj je bio poklon od belog zlata, saznaje „Alo!“.

– Čim je kročila na scenu u lokalu u kojem je te večeri nastupala, Jelenu su dočekali poklon i cveće – priča naš izvor koji se zatekao na licu mesta.
-U prvi mah, Jelena je bila šokirana i iznenađena, ali kada je otvorila koverticu s porukom, samo se zagonetno nasmešila, kapirajući od koga je dobila romantični poklon – zaključuje naš izvor.
Kako bismo proverili ovu in formaciju, pozvali smo lepu Jelenu, koja je potvrdila naša saznanja, ali nam ipak nije otkrila od koga je dobila poklon.

– Zaista me je poklon ganuo, ali ne znam od koga sam ga dobila, pa mogu samo da nagađam – rekla je Kostova za naš list.
Inače, mlada zvezda „Granda“ u poslednje vreme je jedna od najtraženijih pevačica koje je iznedrilo najpopularnije domaće muzičko takmičenje. Stoga, Jelena ima pune ruke posla, što će reći da konstantno peva širom Srbije i regiona, te je jasno da je bilo mnogo prilika da se neki obožavalac zagleda u nju i pokuša da je osvoji, a kako drugačije nego poklonom!

Ostavi poruku