У Новом Саду, Беочину и Бечеју, током јучерашњег дана регистроване су четири сумњиве смрти, а према незваничним полицијским сазнањима није ријеч о насилним губицима живота.

Сва четири пронађена тијела упућена су на новосадски Институт за судску медицину гдје ће бити урађена обдукција ради утврђивања тачног узрока смрти.

Како пише данашњи новосадски „Дневник“, у беочинској Фабрици цемента „Лафарж“ у једној од просторија пронађен је мртав 30-годишњи радник, који је користио паузу да попуши цигарету.

У једном стану у новосадском насељу Лиман у Улици Народног фронта 13 јуче пријеподне откривено је тијело леш мушкарца. Према незваничним информацијама, ријеч је о З.Р. /62/ на чијем тијелу нису откривени трагови насиља, а сумња се да је смрт наступила прије десетак дана.

Комшије кажу да је З.Р. живио сам у стану, као и да је био склон алкохолу, а поред покојника пронађени су живи папагај и пас, који су већ збринути.

Готово истовремено, такође у Улици Народног фронта, један за сада непознати човјек преминуо је по самом уласку у биљну апотеку.

У размаку од неколико сати, у Тиси код Бечеја пронађено је тијело непознате женске особе, чија се смрт званично води као сумњива, али се прептоствља да је ријеч о ненасилном губитку живота.

Осим четири сумњиве смрти, јучерашњи црни дан у Војводини обиљежила је и вијест да у врбаском селу Змајево траје потрага за дјечаком за кога се сумња да се утопио у оближњем каналу.

Ostavi poruku