SHARE

Младин отац пуцао на младиће који су добацивали увредљиве речи. Том приликом смртно страдао један од младића, а младина мајка тешко рањена.

Стравични злочин догодио се у ноћи између понедељка и уторка у Бршадину код Вуковара, када је група младића из оближњег кафића у центру села упутила вулгарне речи на рачун младе која је у шестом месецу трудноће. Полиција основано сумња да је реагујући на вређања, отац младе Мирољуб Стојановић (48) пуцњем из пиштоља убио Ратка Јеремића (33), док је своју супругу Веселку Стојановић (46) тешко ранио.

– Злочин се догодио испред Дома Културе у Бршадину, који је Мирољуб Стојановић, иначе из суседног села Пачетина изнајмио за свадбено весеље. Венчао сам у недељу његову ћерку Јелену и младог Светозара. Они су два дана прослављали ово венчање. Не знам детаље злочина, сем да је убијени Ратко Јеремић, младић из села Трпиње – рекао нам је прота Љубенко из бршадинске парохије.

Све се догодило око 1.45 сати. Према сведочењу мештана младожења Светозар је, реагујући на вулгарности припитих момака из кафића упућене трудној Јелени Стојановић, покушао са њима да разговара. Када то није дало резултата, умешао се отац младе Мирољуб Стојановић. Дошло је до свађе и гурања. Младићи из кафића, међу којима је био и Ратко Јеремић физички су напали Мирољуба, који је, претпоставља се, пуцао из свог пиштоља.

Извор: Вечерње новости

SHARE

Оставите одговор