Певач Дарко Радовановић (36) и А. М. (41) погинули су вечерас око 20.10 сати у тешкој саобраћајној несрећи на обилазници код Остружничког моста према Сурчину. У несрећи је лакше повређен Ђорђе Р. (77) .

Како незванично сазнајемо, несрећа се догодила када су се сударила два аутомобила марке “мерцедес”. Од силине удара новији модел мерцедеса “Е 320” којим је управљао А. М., а у коме се налазио певач Дарко Радовановић, нагло је скренуо и подлетео под шлепер македонских регистрација. Возач А. М.  и певач Радовановић погинули су на лицу места.

– Нисам сигуран како се све одиграло, али старији “мерцедес” покушао је да претекне шлепер. У том тренутку из правца Београда наишао је новији модел “мерцедеса”. Они су се сударили, а потом се ауто закуцао у шлепер – каже један од очевидаца видно узрујан.

При судару два “мерцедеса”, старијем моделу отпао је точак, а он је одлетео десетак метара од места судара. Возач Ђорђе Р. (77) је са лакшом повредом ноге одвезен у Ургентни центар. Возача шлепера, који нема видне повреде, збринули су лекари Хитне помоћи.

Саобраћај у смеру према Остружници био је обустављен неколико сати док је полиција обављала увиђај.

Ostavi poruku