SHARE

Једна од најуспешнијих певачица међу звездама “Гранда” Радмила Манојловић незадовољна је третманом у матичној продукцијској кући. Требало је да пред лето објави нови албум за “Гранд продукцију”, већи део песама је и изабрала, неке чак и отпевала у студију, али у последњем тренутку све је стопирано.

“У први мах је побеснела, преплакала је ноћ, а највећу подршку пружио јој је Милан, који ју је саветовао да не пада брзо у ватру. Скренуо јој је пажњу на то да је од свих звезда “Гранда” ипак добила највише, о чему говоре бројни дуети с највећим музичким именима, и да ће албум ипак бити снимљен” открива наш извор.

Откуд оваква промена Милановог става према “Гранду”, није нам познато, али најбитније је да је успео да смири своју драгу, која је наставила с наступима.

“Ја сам најављивала нови албум, али је дошло до неких измена. Зашто? Не знам. То знају челни људи “Гранд продукције”, али највероватније ће се десити један сингл пред лето” изјавила је певачица у емисији “Ексклузив” на ТВ Прва.

И док се она сада задовољава синглом, Саша Поповић је рекао да није све тако као што изгледа.

“Рада је наша ударна снага, али нисмо нашли одговарајуће песме за њу. Чим добијемо праве песме, објавићемо јој албум” нагласио је први човек “Гранда”.

Живи били, па видели. А до тада – обриши сузе, мала моја.

Извор: Свет

SHARE

Оставите одговор