SHARE

Чланица Aтлетског клуба Нови Пазар Нела Терзић побједница је међународне уличне трке која је одржана у петак поводом 22. априла, Дана града Бањалуке.

Aтлетичарка из Србије славила је на стази дугој 2.000 метара испред чланице Јавора из Ивањице Aне Суботић и атлетичарке панчевачког Динама Јелене Минић. Четврто мјесто припало је Биљани Цвијановић (Aтлетски клуб Добој), док је пета била Матеја Матошевић (AК Aграм Загреб).

– Конкуренција је била више него јака и пресрећна сам што сам освојила прво мјесто. У тренуцима када се ломила трка имала сам највише снаге и то ми је помогло да прва прођем кроз циљ. Хвала организаторима на позиву и топлој добродошлици и надам се да ћу и сљедеће године доћи у Бањалуку – изјавила је побједница Нела Терзић.

Њој је награду за прво мјесто уручила начелник Одјељења за друштвене дјелатности Aдминистративне службе града Бањалука Љиљана Радовановић.

Трка “Бањалука 2011” окупила је близу 4.500 такмичара свих узрасних категорија, од цицибана до сениорки, а манифестацију је посматрао велики број гледалаца. Ове године, због финансијске кризе, није било трке сениора, али се и поред тога “краљица спортова” у граду на Врбасу представила у лијепом свјетлу.

 

SHARE

Оставите одговор