SHARE

Улазнице за ватерполо дерби између „Војводине“ и „Партизана“, који ће у уторак, 16. фебруара, бити одигран на бањалучком Градском олимпијском базену, распродате су након само неколико дана од пуштања у продају, потврдила је Срни портпарол Градског олимпијског базена Дијана Врховац.

Vaterpolo-Banjaluka-1Она је додала да ће сви они који нису успјели купити карту за овај меч директан пренос сусрета моћи да гледају на Радио-телевизији Републике Српске /РТРС/ од 17.00 часова.

„Гледаоци ће у уторак поново имати прилику да на дјелу виде скоро цијелу ватерполо репрезентацију Србије, актуелне свјетске прваке, што ће сасвим сигурно допринијети популаризацији ватерпола у нашем граду. Пет ватерполо клубова тренира на Градском олимпијском базену, што је добар показатељ да постоји потенцијал, жеља и воља да и Бањалука постане препознатљива по ватерполу“, истакла је Врховчева.

Она је напоменула да је селектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Удовичић обећао да ће, с обзиром на одличне услове за тренирање, Градски олимпијски базен постати база за припреме златних ватерполиста.

„Ватерполисти Србије ће се почетком јула припремати на нашем базену за Европско првенство у Загребу. Није искључено да у међувремену буде одиграна и пријатељска утакмица са неком ватерполо репрезентацијом из окружења, што ће сасвим сигурно бити још један врхунски спектакл и празник спорта у нашем граду“, додала је Врховчева.

Ватерполисти новосадске Војводине и београдског Партизана су утакмицом Прве А ватерполо лиге Србије увеличали свечано отварање Градског олимпијског базена 5. децембра у Бањалуци.

SHARE

Оставите одговор