SHARE

Брчанска Полиција привела је данас до 11.00 часова у акцији “Странац” осам лица, од којих је задржала седам, за која постоје индиције да су умијешани у промет дрога и навођење на проституцију, изјавио је Срни портпарол Полиције Халид Емкић.Емкић је рекао да се акција, према планским активностима брчанске полиције, проводи на подручју сјевероисточне БиХ, гдје су укључени и припадници Центра јавне безбједности Бијељина и МУП Тузланског кантона.

Срна незванично сазнаје да полицијски службеници у Брчком претресају 11 локација које су у вези са осумњиченим лицима која су ухапшена: Драженом Васиљевићем (25), Митром Дугићем (20), Александром Николићем (20) Радославом Живановићем (45), Марком Стевићем (20), Сњежаном Мркоњић (28) из Брчког, те Марком Губеринићем (29) из Обреновца, са боравиштем у Брчком.

“Ми имамо индиције да је у вршење кривичних дјела производње и стављања у промет дрога, као и навођење на проституцију, умијешано укупно 10 особа, која ће бити приведена и криминалистичко-технички обрађена”, рекао је Емкић.

Са подручја Тузланског кантона, према незваничним информацијама, осумњичена лица су Осман Батинић (27), Адмир Челиковић (28) и Ведран Андрић, сви из Тузле.

Емкић је рекао да постоје индиције да је 10 осумњичених само од августа прошле године до данас трговало са више од три килограма марихуане, више од 60 грама кокаина и око пола килограма хероина.

SHARE

Оставите одговор