SHARE

У авионској несрећи која се јуче догодила у сјеверозападном дијелу Ирана погинуло је 77 лица, 26 је повријеђено а најмање једно се води као нестало, саопштила је полиција најновије биланс.“Нажалост, 77 наших сународника је погинуло, 26 је повријеђено и хоспитализовано док се најмање једно лице води као нестало”, објавила је на државна телевизија позивајући се на информације полицијског центра за информисање.

Новинска агенција Исна данас је објавила да се два лица воде као нестали.

“На овом лету било је 105 лица, 94 путника и 11 чланова посаде. Према последњим подацима, 77 лица је погинуло, 26 је повријеђено а два лица се воде као нестала”, изјавио је шеф кризног штаба Министарства саобраћаја Ахмад Маџици.

Он је додао да се авион иранске компаније Иран Ер највероватније срушио због веома лоших временских услова. Команда авиона није успјела да авион приземљи на аеродром у Орумијеу и из непознатих разлога срушио се пет километара од аеродрома.

Несрећа се догодила синоћ око 19.45 часова по локалном времену у провинцији Западни Азербејџан, објавила је јуче телевизија

SHARE

Оставите одговор