SHARE

Представници странака заступљених у Представничком дому Парламента БиХ на састанку 11. јануара требало би да договоре термин наставка конститутивне сједнице Представничког дома.Ово је одлучено на данашњим консултацијама, након што је на почетку сједнице Представничког дома привремени предсједавајући Аднана Бешић констатовао да не постоји кворум за њено одржавање.

У наставку сједнице посланици би требало да изаберу предсједавајућег Представничког дома и његова два замјеника, те комисију за избор чланова Савјета министара БиХ.

Посланик СНСД-а Милорад Живковић рекао је да је усвојен приједлог СНСД-а да се представници политичких партија поново састану 11. јануара, како би им се дало довољно времена за договор о колегијуму.

Живковић је рекао да је било беспотребно и губљење времена и новца заказивати сједницу за данас, наводећи да је њено одржавање коштало 6.000 КМ.

“СНСД је у саопштењу дао разлоге зашто данас није требало одржати наставак сједнице. Сматрали смо да је било сврсисходније да се састану представници политичких партија које партиципирају у Представничком дому и договоре се о наставку” – рекао је Живковић новинарима.

SHARE

Оставите одговор