SHARE

Предсједник Хрватске демократске заједнице /ХДЗ/ БиХ Драган Човић потврдио је да су му из одређених кругова у посљедње вријеме биле послате поруке да ће бити “криминализован” путем подобних медија и, на крају, ухапшен.“Они имају такве сценарије, мени је то јасно већ мјесец-два. Слали су такве поруке. То ме не оптерећује, јер људи који шаљу такве поруке највећи су криминалци у овој држави. Они су у посљедњих 10 година покушали криминализовати многе људе из ХДЗ-а, па и мене, али у томе нису успјели”, истакао је Човић.

Према његовом мишљењу формирање коалиције између Социјалдемократске партије /СДП/ БиХ, Странке демократске акције, Народне странке “Радом за бољитак” и Хрватске странке права представља рушења свих процеса у БиХ.

“Они који разграђују БиХ елиминишући гласачку вољу једног народа, шаљу јасну поруку, без обзира на то какве изговоре имали. Власт се неће моћи направити у држави и Федерацији БиХ”, рекао је Човић за данашњи “Дневни аваз”.

Комантаришући СДП-ов позив ХДЗ-у 1990 да уђу у ову коалицију, Човић је рекао да је разговарао са лидером те странке Божом Љубићем и да од тога нема ништа.

Он је оптужио Лијановиће /Народна странка “Радом за бољитак”/ да су само чекали понуду да заузму фотеље како би поново могли трговати.

SHARE

Оставите одговор