SHARE

Влада Републике Српске (РС) данас ће на ванредној сједници разматрати стање у вези са поплавама, а на редовној Приједлог закона о измјенама Закона о попису становништва, домаћинстава и станова у 2011. години у РС по хитном поступку.Ванредну сједницу сазвао је предсједник РС Милорад Додик, најављено је из Бироа Владе за односе са јавношћу.

На редовној сједници Влада ће разматрати Приједлог закона о измјенама и допунама Закона о ветеринарству у РС, те приједлоге уредби о измјенама уредбе о категоријама и звањима државних службеника и уредбе о радним мјестима намјештеника, најављено је из Генералног секретаријата Владе РС.

Пред министрима ће се наћи информација о реализацији акционог плана за провођење Стратегије подстицања извоза РС у 2010. години, те извјештај о реализацијим пројекта “14. сусрети младих РС 2010”.

Влада ће разматрати и приједлог одлуке о измјени одлуке о прихватању задужења и финансијског доприноса према Кредитном заводу за обнову Франкфурт на Мајни за пројекат “Градски систем водоснадбијевања и одвођења отпадних вода у Бањалуци”.

Пред Владом ће бити и приједлог одлуке о продаји акција државног капитала акционарског друштва за прераду дрвета “Нова Борја” Теслић непосредним одабиром купца, те приједлог одлуке о утврђивању општег интереса за изградњу водовода “Црно Врело” у Приједору.

SHARE

Оставите одговор