Дервенћанин чији су иницијали П. Р. ухапшен је рано јутрос у овом граду, након што је сам пријавио полицији да је убио своју мајку, потврђено је Срни у Центру јавне безбједности /ЦЈБ/ Добој.Према незваничним сазнањима, ријеч је о четрдесетосмогодишњем Предрагу Радуловићу који је своју болесну мајку Јулијану (84) задавио пешкиром.

„П. Р. је пријавио полицијској станици Дервента да је око три часа ујутро угушио своју мајку са којом је живио у заједничком домаћинству“, изјавила је портпарол ЦЈБ Добој Љерка Станимировић.

Она је додала да су службеници криминалистичке полиције и полиције из Дервенте уз асистенцију љекара мртвозирника, по наредби дежурног тужиоца извршили увиђај на лицу мијеста.

Тијело преминуле превезено је у просектуру добојске болнице, гдје ће у току дана бити извршена обдукција ради утврђивања тачног узрока смрти.

Радуловић се пријавио полицији око 3.50 часова, а након саслушања ухапшен је у 4.30 часова, те уз извјештај о почињеном кривичном дијелу предат у надлежност Окружног тужилаштва Добој.

Ostavi poruku