Dervenćanin čiji su inicijali P. R. uhapšen je rano jutros u ovom gradu, nakon što je sam prijavio policiji da je ubio svoju majku, potvrđeno je Srni u Centru javne bezbjednosti /CJB/ Doboj.Prema nezvaničnim saznanjima, riječ je o četrdesetosmogodišnjem Predragu Raduloviću koji je svoju bolesnu majku Julijanu (84) zadavio peškirom.

„P. R. je prijavio policijskoj stanici Derventa da je oko tri časa ujutro ugušio svoju majku sa kojom je živio u zajedničkom domaćinstvu“, izjavila je portparol CJB Doboj Ljerka Stanimirović.

Ona je dodala da su službenici kriminalističke policije i policije iz Dervente uz asistenciju ljekara mrtvozirnika, po naredbi dežurnog tužioca izvršili uviđaj na licu mijesta.

Tijelo preminule prevezeno je u prosekturu dobojske bolnice, gdje će u toku dana biti izvršena obdukcija radi utvrđivanja tačnog uzroka smrti.

Radulović se prijavio policiji oko 3.50 časova, a nakon saslušanja uhapšen je u 4.30 časova, te uz izvještaj o počinjenom krivičnom dijelu predat u nadležnost Okružnog tužilaštva Doboj.

Ostavi poruku