Полиција са Пала ухапсила је лице, чији су иницијали К. Ш, /36/ из Кантона Сарајево због сумње да је намјеравао да постави експлозивну направу на паљанској Аутобуској станици.Код овог лица, које ухапшено на Аутобуској станици на Палама, пронађена је аутоматска пушка, бејзбол-палица, спреј и предмети који указују на могућност постављана експлозивне направе, рекла је Срни портпарол Центра јавне безбједности /ЦЈБ/ Источно Сарајево Данка Тешић.

Тешићева је рекла да полиција испразнила Аутобуску станицу и да је у току провјера током које ће бити утврђено да ли је експлозивна направа постављена.

Она је истакла да је полиција на Аутобуској станици примијетила сумњиво лице, које нешто крије испод јакне, након чега су га претресли и легитимисали.

Тешићева је рекла да ће у току дана имати више детаља о овом случају.

Срна незванично сазнаје да је именовани од раније познат полицији Кантона Сарајево као починилац кривичних дјела подметања експлозива.

У близини кафе-пицерије „Викторија“ на Сокоцу јуче око 4.30 часова активирана је експлозивна направа, а повријеђених није било, саопштено је из Центра јавне безбједности /ЦЈБ/ Источно Сарајево.

Полиција је на лицу мјеста затекла кратер и установила да је ријеч о непознатој експлозивној направи.

Власник кафе-пицерије „Викторија“ је Зоран Чоловић.

Ostavi poruku