Љиљана Митић, која је убила бившег супруга Љубомира Дапчевића (58) и његову кћерку Милицу (21) код београдског ресторана „Мадера“, смјештена је на Ургентни центар након што су је у близини Панчевачког моста нашли рибари послије њеног скока са Бранковог моста.Митићева и даље није у свјесном стању, а смјештена је на Одјељење интензивне његе у Ургентном центру, преносе београдски медији.

Она је јуче око 17.30 испред ресторана „Мадера“ испалила четири хица у свог бившег супруга Љубомира, који је преминуо у Ургентном центру, и његову кћерку Милицу, која је преминула на лицу мјеста, а потом побјегла са мјеста злочина и скочила са Бранковог моста.

У близини Панчевачког моста, Митићеву су пронашли и извукли рибари. Двојица рибара су убацила Митићеву у чамац, након чега су звали Хитну помоћ и полицију.

„Пецао сам, с друге стране, кад сам из мрака, с воде, чуо јецаје и нешто налик умирућем ропцу“, каже Иван Андрејевић, један од двојице рибара који су из Дунава спасли Митићеву, не знајући у првом тренутку да је ријеч о двоструком убици.

Андрејевић каже да је освијетлио мјесто са којег је чуо вапаје и видио само главу како вири из воде.

„Само нас је тупо гледала, јечала и није знала ко је и где се налази. Лежала је на леђима и плутала…Позвао сам мобилним Рената Грбића, власника оближњег ресторана и рибара, све време је држећи за руку да не потоне. Једва смо успели да је убацимо у чамац и довеземо до његовог ресторана, где су убрзо дошле полиција и Хитна помоћ“, прича Андрејевић.

Ренато Грбић, иначе познат као човјек који је из Дунава извукао 22 особе које су скоком с Панчевачког моста покушале самоубиство, тврди да жена није могла једноставно да доплута од Бранковог до Панчевачког моста, већ да је морала да плива.

Он је додао да је жена била потпуно изгубљена и ван себе, није знала ни како се зове, гдје се налази, ни одакле смо је извукли.

„Само је тупо гледала кроз нас и јечала. Од полицајаца смо чули да код себе није имала никаква документа, али смо тад већ скоро сви знали да је реч о особи која је пуцала у бившег мужа и његову ћерку. Одговарала је опису и годинама, негде око 50“, наглашава Ренато.

Ostavi poruku