Ljiljana Mitić, koja je ubila bivšeg supruga Ljubomira Dapčevića (58) i njegovu kćerku Milicu (21) kod beogradskog restorana „Madera“, smještena je na Urgentni centar nakon što su je u blizini Pančevačkog mosta našli ribari poslije njenog skoka sa Brankovog mosta.Mitićeva i dalje nije u svjesnom stanju, a smještena je na Odjeljenje intenzivne njege u Urgentnom centru, prenose beogradski mediji.

Ona je juče oko 17.30 ispred restorana „Madera“ ispalila četiri hica u svog bivšeg supruga Ljubomira, koji je preminuo u Urgentnom centru, i njegovu kćerku Milicu, koja je preminula na licu mjesta, a potom pobjegla sa mjesta zločina i skočila sa Brankovog mosta.

U blizini Pančevačkog mosta, Mitićevu su pronašli i izvukli ribari. Dvojica ribara su ubacila Mitićevu u čamac, nakon čega su zvali Hitnu pomoć i policiju.

„Pecao sam, s druge strane, kad sam iz mraka, s vode, čuo jecaje i nešto nalik umirućem ropcu“, kaže Ivan Andrejević, jedan od dvojice ribara koji su iz Dunava spasli Mitićevu, ne znajući u prvom trenutku da je riječ o dvostrukom ubici.

Andrejević kaže da je osvijetlio mjesto sa kojeg je čuo vapaje i vidio samo glavu kako viri iz vode.

„Samo nas je tupo gledala, ječala i nije znala ko je i gde se nalazi. Ležala je na leđima i plutala…Pozvao sam mobilnim Renata Grbića, vlasnika obližnjeg restorana i ribara, sve vreme je držeći za ruku da ne potone. Jedva smo uspeli da je ubacimo u čamac i dovezemo do njegovog restorana, gde su ubrzo došle policija i Hitna pomoć“, priča Andrejević.

Renato Grbić, inače poznat kao čovjek koji je iz Dunava izvukao 22 osobe koje su skokom s Pančevačkog mosta pokušale samoubistvo, tvrdi da žena nije mogla jednostavno da dopluta od Brankovog do Pančevačkog mosta, već da je morala da pliva.

On je dodao da je žena bila potpuno izgubljena i van sebe, nije znala ni kako se zove, gdje se nalazi, ni odakle smo je izvukli.

„Samo je tupo gledala kroz nas i ječala. Od policajaca smo čuli da kod sebe nije imala nikakva dokumenta, ali smo tad već skoro svi znali da je reč o osobi koja je pucala u bivšeg muža i njegovu ćerku. Odgovarala je opisu i godinama, negde oko 50“, naglašava Renato.

Ostavi poruku