Маскирани разбојници украли су више од 70.000 КМ из пословнице Хипо Алпе Адриа банке у Трну код Лакташа.Полиција сумња да су јучерашњу пљачку банке врло лако могли извршити Синиша Шакић и Александар Бабић, који су у бјекству још од марта и револверашког обрачуна са групом Славише Ћулума у бањалучком насељу Лауш, сазнају „Независне новине“.

„Те информације су за сада претпоставке, али ће све околности бити познате након детаљне истраге“, додао је извор листа.

Након увиђаја полиција је утврдила да је из Пословнице банке нестало најмање 70.000 КМ. „Новац је још на бројању, али оно што је познато јесте да је из опљачкане Пословнице дан прије пљачке отпремљена већа сума новца, која је положена у главни трезор Хипо банке, тако да је у Пословници остало око 70.000 КМ“ појаснио је извор „Независних“.

Полиција је утврдила да су разбојници у пљачки банке користили „ауди“ који је украден у понедјељак око 22.00 часа са паркинга предузећа „Стандард“, а власништво је лица И.Т. из Илове.

Четири непозната маскирана разбојника јуче су у Улици цара Душана у Трну уз пријетњу пиштољем од радника банке украли неутврђену количину новца.

Ostavi poruku