SHARE

Припадници полиције су око 11 сати завршили претрес у оквиру етно-села на Букуљи код Арандјеловца и ресторану “Бајка” у Београду где су трагали за информацијама које би могле довести до проналажења одбеглог хашког оптуженика Ратка Младића.Претрес у етно-селу Бајка на Букуљи трајао је нешто дуже од три сата.

Село, у које није било могуће ући током трајања претреса, напустило је четворо аутомобила и једно теренско возило, а путници у аутомобилима су имали капуљаче на глави.

Две жене запослене у том објекту су Тањуговој дописници рекле да у акцији претреса нико није одведен и да ништа није однето, али и да им је забрањено да дају било какве изјаве.

Власник етно села “Бајка” на Букуљи је четрдесетогодишњи угоститељ Горан Радивојевић из Београда где, такодје, поседује угоститељски објекат истог назива.

Претрес у ресторану “Бајка” у београдском излетишту Кошутњак извршен је уз асистенцију десетак припадника Жандарнерије, а власник ресторана Горан Радивојевић и запослени нису желели да дају изјаве медијима.

Полиција је, према информацијама из Тужилаштва за ратне злочине, јутрос вршила претрес на још једној локацији у Београду.

SHARE

Оставите одговор