Pripadnici policije su oko 11 sati završili pretres u okviru etno-sela na Bukulji kod Arandjelovca i restoranu „Bajka“ u Beogradu gde su tragali za informacijama koje bi mogle dovesti do pronalaženja odbeglog haškog optuženika Ratka Mladića.Pretres u etno-selu Bajka na Bukulji trajao je nešto duže od tri sata.

Selo, u koje nije bilo moguće ući tokom trajanja pretresa, napustilo je četvoro automobila i jedno terensko vozilo, a putnici u automobilima su imali kapuljače na glavi.

Dve žene zaposlene u tom objektu su Tanjugovoj dopisnici rekle da u akciji pretresa niko nije odveden i da ništa nije odneto, ali i da im je zabranjeno da daju bilo kakve izjave.

Vlasnik etno sela „Bajka“ na Bukulji je četrdesetogodišnji ugostitelj Goran Radivojević iz Beograda gde, takodje, poseduje ugostiteljski objekat istog naziva.

Pretres u restoranu „Bajka“ u beogradskom izletištu Košutnjak izvršen je uz asistenciju desetak pripadnika Žandarnerije, a vlasnik restorana Goran Radivojević i zaposleni nisu želeli da daju izjave medijima.

Policija je, prema informacijama iz Tužilaštva za ratne zločine, jutros vršila pretres na još jednoj lokaciji u Beogradu.

Ostavi poruku