Четрдесетогодишњи Горан Радивојевић, власник етно села „Бајка“ на Букуљи код Аранђеловца, као и истоименог ресторана у Београду, приведен је приликом претреса локација у потрази за лицима која се доводе у везу са генералом Ратком Младићем, сазнаје незванично Б92.У Србији је завршен претрес три локације у Београду и Аранђеловцу у потрази за лицима која се доводе у везу са Ратком Младићем. МУП је на тим локацијама трагао за информацијама које би могле довести до проналажења одбјеглог хашког оптуженика Ратка Младића.

Између десет и петнаест припадника специјалних јединица претресли су ресторан „Бајка“ на Кошутњаку и приватни стан власника тог ресторана Горана Радивојевића.

На обронцима планине Букуља код Аранђеловца претресено је етно село Дивљаковац и ресторан „Бајка“, истог власника Радивојевића.

Претресена су и четири бунгалова. У току претраге у етно селу није било гостију.

Село, у које није било могуће ући током трајања претреса, напустило је четири аутомобила и једно теренско возило.

Запослени у објектима рекли су да нико није приведен, нити су припадници специјалних јединица нешто однијели, међутим запосленима није било дазвољено да дају изјаве.

Како је речено новинару РТС-а у Безбједносно-информативној агенцији, данашње акције нису имале никакве везе са евентуалним дојавама грађана на број 9191, у вези са наградом од 10 милиона евра за информацију о Младићу. Данашња акција је, према изјавама из БИА, резултат ранијих сазнања.

Београдски медији раније су извјештавали о томе да је Радивојевић обезбиједио комби за селидбу супруге Милорада Улемека Легије.

Бивши командант Војске Републике Српске Ратко Младић у бјекству је од краја 1996. године.

Ostavi poruku