Српска радикална странка изражава бојазан да је над председником те странке Војиславом Шешељом, који је оперисан у Хагу, извршена неуспешна интервенција, да се замагљује истина о његовом здрављу и тражи експертски налаз независних стручњака, изјавио је данас шеф правног тима за одбрану лидера радикала Зоран Красић.„У најмању руку је неуобичајено и чудно да после извршене интервенције аблације налаз ЕК није тумачен од кардиолога, као ни налаз ултра звука срца“, рекао је Красић на конференцији за новинаре, наводећи да је лидер радикала оперисан јуче у Хагу.

Он је додао да је још чудније да је апрат у притворској јединици био покварен у тренутку када је требало да измери стање срца Шешеља.       Красић је упитао да ли је био исправан и апарат за аблацију пошто је операција трајала три сата, као и зашто ће морати да се чека три месеца да би се саопштило да ли је интервенција била успешна.

„СРС интересује с којим бројем аритмија и срчаних откуцаја је Шешељ ушао у салу за интервенције, а колике су оне биле у моменту када је из сале изашао“, рекао је Красић и на питање кратко одговорио да се Шешељ јавио данас из Хага али да не може ништа подробније да каже о његовом здравственом стању.

Ostavi poruku