Naslovna Vijesti Mihajlica nezadovoljan izbornim rezultatom

Mihajlica nezadovoljan izbornim rezultatom

1

Predsjednik Srpske radikalne stranke Republike Srpske (SRS RS) Milanko Mihajlica izjavio je nezadovoljan izbornim rezultatom SRS RS, bez obzira što će stranka imati svog predstavnika u parlamentu RS, zbog čega će ponuditi na raspolaganje mandat predsjednika stranke.On je rekao da će, bez obzira na to, i dalje nastaviti da se bavi politikom i opoziciono nastupati.

Mihajlica je ocijenio da su kandidati Koalicije „Zajedno za Srpsku“ za srpskog člana Predsjedništva Mladen Ivanić i predsjednika RS Ognjen Tadić ostvarili dobar izborni rezultat, te da bi Ivanić sigurno bio pobjednik ovih izbora da nije bilo 10 odsto nevažećih glasačkih listića i, kako tvrdi, prekrajanja izborne volje građana u RS.

Lider radikala rekao je na današnjoj konferenciji za novinare u Banjaluci da opšti izbori u BiH nisu bili slobodni, fer i demokratski.

Ističući da SRS RS poštuje izbornu volju građana RS, Mihajlica je optužio vladajuće stranke – SNSD, DNS i Socijalističku partiju da su zloupotrebile javna i budžetska sredstva u predizbornoj kampanji i da su „režimski mediji uticali na izborne rezultate“.

1 KOMENTAR

Ostavi poruku Cancel reply

Exit mobile version