Naslovna Vijesti Reke piva i dobar zvuk

Reke piva i dobar zvuk

0

Beogradski festival piva počinje večeras na Ušću. Kroz „raj za pivopije“, prema očekivanjima organizatora, prošetaće rekordnih pola miliona ljudi. Učestvuje 40 domaćih i stranih muzičara.

Dobra muzika i pivo po ukusu, čak i onih sa prefinjenim osećajem za ovu dragocenu tečnost- sve asocira na beogradski „Bir fest“, današnji datum i Ušće.

Bivši savetnik američkog predsednika Baraka Obame u predsedničkoj kampanji i jedan od najpoznatijih svetskih stručnjaka za odnose sa javnošću Denis Vilkoks, biće specijalni gost beogradskog festivala piva (Belgrade Beer Fest 2010).

Vilkoks je u svojoj knjizi „Odnosi sa javnošću: strategije i taktike“, koja se koristi na 350 univerziteta širom sveta, pisao o beogradskom „Bir Festu“ kao primeru dobre marketinške i pi-ar kampanje.

Organizatori očekuju da će „Bir Fest“ u narednih pet dana posetiti preko pola miliona ljudi i time premašiti prošlogodišnji rekord.

Kao što mu ime kaže, i ovog puta će teći reke piva, pošto će na festivalu biti zastupljeno više od 30 pivskih brendova. Učestvovaće oko 40 domaćih i stranih muzičara. Među njima i naša bluz gitaristkinja i pevačica Ana Popović koja karijeru gradi u Americi.

„Svirali smo na fantastičnim festivalima ovog leta, ali mislim da će ovo zaista biti kruna“, uverena je Ana Popović.

Na „Bir Festu“ ove godine prvi put će nastupati „Riblja čorba“, „Bajaga i instruktori“ i Bilja Krstić. Tradicionalno nastupaju „Van Gog“, Luis i „Partibrejkersi“.

Direktor marketinga BKM-a Ivan Ivačković kaže da je ovogodišnji di-džej program odličan.

„Beni Benasi je glavna zvezda di-džej programa, jedan je od najpoznatijih di-džejeva današnjice, a tu je i naš Marko Milićević“, rekao je Ivačković.

Kao i svake godine, ulaz na festival piva je besplatan, a po tradiciji, na glavnoj bini poslednjeg dana festivala održaće se takmičenja pivopija.

NEMA KOMENTARA

Ostavi poruku Cancel reply

Exit mobile version