Priča o dečaku koji jedini može da kontroliše sva četiri elementa – vazduh, vatru, vodu i zemlju – „Poslednji vladar vetrova“ M. Najta Šjamalna u domaće bioskope stiže 18. avgusta. Film je snimljen prema popularnoj animiranoj seriji “Avatar: The Last Airbender“.

Film „Poslednji vladar vetrova“ (The Last Airbender) scenariste i reditelja M. Najta Šjamalana biće premijerno prikazan 18. avgusta u bioskopu „Ster sinemas“, najavio je domaći distributer „Taramaunt“.

Autor ostvarenja „Šesto čulo“ i „Znaci“ preneo je popularnu animiranu seriju „Avatar: The Last Airbender“ na veliko platno, kreiravši uzbudljivu avanturu sa mnogo akcije i specijalnih efekata.

Prema sinopsisu, gotovo čitavo stoleće, nacija Vatre je vodila rat radi uspostavljanja dominacije nad nacijama Vazduha, Vode i Zemlje, nudeći plemenima koja potpadnu pod njihovu vlast potpunu predaju ili potpuno uništenje.

Uz pomoć ogromne armije i oružja za masovno uništenje, vladari Vatre su već eliminisali sve vladare Vetra na planeti i sad su se okrenuli protiv nacije Vode, dok seljani uzaludno pokušavaju da se odbrane, slušajući nekolicinu odabranih koji mogu da upravljaju elementom svoje nacije i da ih kontrolišu u svoju korist.

Jednoga dana, mlada vladarka Vode, Katara, otkriće dečaka po imenu Ang, za koga misle da je ne samo poslednji vladar Vetra već i, kako piše u proročanstvu „Avatar“, jedini koji može da kontroliše sva četiri elementa i porazi naciju Vatre.

U filmu igraju Dev Patel, Džekson Retbon, Nikola Pelc, Klif Kartis, Šon Tob, Noa Ringer i drugi.

Film će u redovnoj distribuciji biti od 19. avgusta.

Ostavi poruku